minusta

Olen puuterihangilla ja veden ääressä viihtyvä suorasanainen seikkailijatar, joka arvostaa rehellisyyttä ja tekemisen meininkiä. Vahvaa ja sanavalmista luonnettani tasapainottaa empatiakykyni sekä tärkein arvoistani: oikeudenmukaisuus.

Jos pelkkä työkokemus kiinnostaa niin hyppää seuraavalle sivulle , sillä tässä kerron lyhyesti persoonastani ja elämästäni.

Mun nimi oli alunperin Kadri, mutta vaihdoin sen jo nuorena, koska se ei vaan tuntunut istuvan mitenkään päin suomalaiseen suuhun ja kirjoitettiin kuitenkin aina Katri. Mun juuret on Eestissä ja kun silloinen Neuvostoliitto hajosi, me muutettiin Suomeen. Tarkemmin ottaen Mäntyharjulle, peltojen ja metsien keskelle pienelle maatilalle, jonne meni yksi kapea hiekkatie. Traktorilla on tullut ajettua 10-vuotiaasta asti ja maatilan työt tuli tutuksi. Tästä onkin todennäköisesti syntynyt rakkauteni luontoon ja eläimiin, ja nykyään kiinnosteleekin yksinkertainen elämä lähellä luontoa. Olen asunut omillani 16-vuotiaasta asti ja tämä on kasvattanut minusta rohkean, sinnikkään ja toimeenpanokykyisen. Jos näen kivan villapaidan – opettelen neulomaan sen tai jos haluan nettisivut – teen sellaiset.

Kouluni kävin Mikkelissä ja Lahessa (todellakin ilman d:tä) jonka jälkeen matka vei Itävaltaan. Asuin Itävallassa muutaman vuoden ajan ja laskemisen sekä vuorien ihailun lomassa suoritin englanninkielisen liiketalouden ylemmän korkeakoulututkinnon. Koska pohjalla oli markkinointiviestinnän opinnot, tein töitä luksushotellin markkinointiosastolla sekä matkailualan konsulttifirman palveluksessa. Nyt myöhemmin olen palannut Itävaltaan parina talvikautena tekemään laskuoppaan töitä.

Valmistumisen jälkeen veri veti vielä kerran maailmalle, tarkemmin ottaen Kanadan länsirannikolle Whistleriin. Ikimuistoisen Kanadassa vietetyn vuoden jälkeen asetuin Helsinkiin meren läheisyyteen ja täällä sitä on tullut asuttua kohta 10 vuotta. Nuoruuden tanssi- ja laskuharrastuksen rinnalle on tullut myös rauhallisempaa menoa ja ekstroverttipuoleni on antanut tilaa introverttiydelle – mikä on ihanaa.

Koska olen ehtinyt elämäni aikana asua viidessä eri maassa, yhdessätoista eri kaupungissa ja viettää aikaa todella monen ihmistyypin kanssa, on maailmankatsomuksestani kasvanut hyvin liberaali. Koitan omalta osaltani olla rikkomassa ennakkoluuloja ja edistämässä vähempiosaisten tasa-arvoa tekemällä mm. vapaaehtoistyötä SPR:n naisten- ja lasten maahanmuuttajien ryhmässä. Myös eläinsuojelutyö on lähellä sydäntäni.